Ödemiş Fuarı için stant satışları başladı

Ödemiş Belediyesi tarafından her yıl kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3 Eylül Milli Fuarı, 28.kez kapılarını açacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2010 yılından bu yana 125. Yıl Kültürpark karşısındaki 17 bin metrekarelik alanda kurulan fuara, Ödemiş ve çevresinden birçok kurum ve kuruluş katılıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından satışa sunulan stantlar için 8 Ağustos Çarşamba gününden itibaren müracaatlar kabul edilmeye başlandı.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, "27 yıldır düzenlenen ve Türkiye'de tek kalan, milli fuar olma özelliğini koruyan Ödemiş Milli Fuarı, havzamızın ticari hayatına büyük canlılık getirmektedir. Ödemiş ve çevresinin yanı sıra Türkiye'nin her bölgesinden katılım sağlanması için çalışmalar sürdürüyoruz. Amacımız, alıcı ve satıcının buluştuğu fuarı gerçek bir fuar olarak düzenlemektir" dedi.

Fuar alanında yaklaşık 100 teşhir, 150 satış olmak üzere toplam 250 standın planlandığı, sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz olarak verilen 3x3 ebatlarındaki stantların, firma ve kuruşlara 500 TL olarak satıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber