81.'ci Uluslararası İzmir Fuarı'nın ana sponsoru Tansaş oldu

Bu yıl 31 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında 81. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru imzalanan protokol ile Tansaş Marketleri oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fuar Kültürpark'ta gerçekleştirilen imza törenine İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Migros Grubu Genel Müdürü Özgür Tort ile İZFAŞ ve Tansaş çalışanları katıldı. Protokol imza töreni öncesi konuşan Migros Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Özaydınlı, 27 yıl önce İzmirlilerin gereksinimlerini karşılamak için kurulan Tansaş'ın, Ege'de 3 kuşağı buluşturduğunu belirterek, "Tansaş, doğduğu topraklara karşı minnet borcunu ödemek için Ege'ye odaklandı. İzmir başta olmak üzere tüm Ege'de Tansaş yatırımlarını hızlandırdı. Tansaş olarak İzmir'in ekonomisini ve sosyal yaşantısını daha da canladırmak amacıyla İzmir Fuarı'na ana sponsor olmaya karar verdik" diye konuştu.

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise kentin 1980'li yıllardan sonra çeşitli gerekçelerden dolayı büyüme trendinde ivme kaybettiğini vurgulayarak, " Bu tablo 2001 yılında değişim gösterdi. 2001 yılından sonra özellikle alt yapı eksikliklerini tamamlayarak hızlı şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Yeni fuar alanı ile İzmir'in fuarcılık ve kongre hizmet sektöründe hızlı bir büyüme yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu

Konuşmaların ardından Tansaş'ın 81. İzmir Enternasyonal Fuarı'na ana sponsorluk anlaşması Başkan Aziz Kocaoğlu ve Tansaş Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Özaydınlı tarafından imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber