Siirt'te ilk doğal gaz şebekesini test işlemleri sona erdi

Siirt'te kent içi doğal gaz şebekesinin test işlemleri bitti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 08:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kooperatif Mahallesi'nde bulunan Ağız Diş Sağlığı Merkezi önünde düzenlenen törende, tamamlanan test işlemlerinin ardından doğal gaz şebekesine bağlanan bir meşale alkışlar arasında yakıldı.

Kent içi şebekesinin yapımını üstlenen SİBADAŞ firması yetkilerinin katıldığı törende gazetecilere bilgi veren firmanın Genel Müdürü Mustafa Yardımcı, salı gününden itibaren abone işlemlerine başlayacaklarını söyledi. Yardımcı, "Salı gününden itibaren abone işlemlerine başlıyoruz. Konutlarınının doğal gaz şebeke tesisatını çekenler, abone işlemlerini tamamladıkları andan itibaren doğal gazı kullanmaya başlayacaklar. Bizim açımızdan Kooperatif Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi'nde doğal gaz şebekesini tamamladığımız yerlerdeki vatandaşlarımızın doğal gaz kullanabilmeleri için her türlü hazırlık tamamlandı. Bayramdan sonra da yeni cadde ve sokaklarda çalışmalara başlayacağız" dedi.

Yardımcı, ilk etapta konut içi şebekelerini tamamlayan yaklaşık 500 konutun doğal gazı kullanmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber