Niyazi Mısri caddesinde altyapı çalışmaları 1 ay içinde tamamlanacak

Malatya Başkanı Ahmet Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'nde sürdürülen altyapı çalışmalarının yüzde 60 oranında gerçekleştirildiğini, 1 ay içinde geri kalan bölümün de tamamlanacağını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Niyazi Mısrı Caddesi ve Mısır Çarşısı'nda devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Çakır, Ramazan ayı ve sıcaklar nedeniyle gündüz dinlenip gece çalışan işçilere tatlı ve meyve ikram etti. Ahmet Çakır, burada yaptığı açıklamada, çalışmaların gece sürdürülmesi nedeniyle hem esnafın rahatsız olmadığını hem de araç trafiğinin olumsuz etkilenmediğini belirtti. Niyazi Mısri Caddesi'nin kentin en önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunun altını çizen Çakır, caddedeki çalışmanın yüzde 60 oranında tamamlandığını, 1 ay içinde bütün işin tamamlanacağını ifade etti.

Mısır Çarşısı'nda devam eden üst yapı çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Belediye Başkanı Çakır, ?Mısır Çarşısı ilimizin önemli çarşılarından biri. Bu çarşımızın kanalizasyon, içmesuyu, drenaj gibi alt yapılarını daha önce tamamlayarak, zeminini yeniledik. Şu anda da Mısır çarşısı esnaflarımızın hem yağışlardan hem de güneşten etkilenmemeleri, çarşımızın daha güzel bir görünüme kavuşturulması için çatı kaplaması yapılıyor. Ayrıca biraz daha havadar bir şekilde kaplaması yapılıyor. Buradaki çalışmalarda bir aksilik çıkmadığı takdirde bir hafta içerisinde tamamlanacaktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber