Bakan Yıldız, Yozgatlılarla iftar çadırında orucunu açtı

Memleketi Yozgat'a çeşitli ziyaretler ve toplantılara katılmak üzere gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhuriyet Meydanında kurulan iftar çadırında vatandaşlarla iftar yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 06:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet alanına geldiğinde AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ile birlikte aşçıların elinden yemek kepçesini alarak vatandaşlara yemek dağıtan Bakan Yıldız, ezan okunmasına rağmen yemek dağıtımına devam etti.

Yozgat'ın yöresel yemeği olan Yozgat desti kebabını kırması için masaya davet edilen Bakan Yıldız, testi'yi eline aldıktan sonra testiyi kıracak çekicin bulunmaması üzerine destiyi tepsiye boşaltmak zorunda kaldı. Milletvekili Yusuf Başer, testinin nasıl kırılacağı konusunda Bakan Yıldız'a taktik verdiyse de çekicin bulunmaması üzerine bakan yıldız testiyi kırmaktan vazgeçti.

Bakan Yıldız, iftar sonrası yaptığı açıklamada 7 günde yedi il gezdiğini söyledi. Bakan Yıldız, "Her akşam olduğu gibi yine bir iftar çadırında Yozgat'tayız. Bugün düzenlenen toplantıların ardından valimiz, milletvekilimiz, toplantıya katılan konuklarımız ve vatandaşlarımızla bir arada orucumuzu açmaktan dolayı mutluyum." dedi.

Vatandaşlarda Bakan Yıldız'la birlikte iftar açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bugün Sayın Bakanımız bizlerle orucunu açtı. Bu manevi atmosferi birlikte yaşadık. Özellikle yemek dağıtması bizleri çok sevindirdi." diye konuştu.

İftar yemeğine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Tamer Uçar, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Fenerbahçe eski Asbaşkanı Nihat Özdemir, Yozgat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (YASİAD) Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber