Gazeteciler, iftarda memurları ağırladı

Kars İli Memurlar Derneği (KARİMDER), Zaman gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'nın ortaklaşa düzenledikleri iftar, gazeteciler ve memurları bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARİMDER Derneği hizmet binasında gerçekleşen iftar programına Kars Kuzey Doğa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Genel Sekreter Burhan Akyıldırım, Anadolu Basın Birliği Kars 2. Başkanı ve AA muhabiri Ercüment Daşdelen ile gazeteciler katıldı.

İftar programında konuşan KARİMDER Başkanı Ali Yıldırım, Ramazan ayı içerisinde ilde hizmet veren birçok meslek grubunu iftar programları ile misafir ettiklerini söyledi. Yıldırım, memurlar derneği olarak buradaki amaçlarının şehirdeki kaynaşmaya ve fikir alışverişine ön ayak olmak olduğunu ifade ederek, ?Derneğimiz bu çalışmalarını il dışında ve hatta yurt dışında da sürdürerek gazi Kars'ımızın tanıtımına da ön ayak oluyor. Bu ve benzeri çalışmaları önemsiyoruz. Bugün siz basın mensupları ile yakın zamanda kurulan derneğimizin ilk buluşması, bu buluşmaları ileriki tarihlerde tekrarlamak istiyoruz.? dedi. Yıldırım, derneklerinin Kars'ta memurlar için bir sosyal alan oluşturduğunu da ifade ederek benzer çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Kars Kuzey Doğa Gazeteciler Başkanı Sezer ise düzenlenen iftar programından duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek mensuplarına teşekkür etti.

Zaman Gazetesi Kars İl Temsilcisi Öner Erek de bu tür organizasyonlara gazeteciler olarak ihtiyaç duyduklarını ifada ederek, ?KARİMDER ile böyle bir programı düzenlemekten mutluluk duyduk. Bu ve benzeri programların tekrarlanmasına ihtiyaç duyuyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber