Kilo sorunu olanlar bu habere dikkat!

Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 10:23, Son Güncelleme : 24 Şubat 2020 14:52
Kilo sorunu olanlar bu habere dikkat!

Advertorial Haber

Sağlıklı bir sekilde zayıflamak isteyenler bu haberi dikkatle okuyun

İNANILIR GİBİ DEĞİL. 5 AYDA 36 KİLO ZAYIFLADI

Son günlerde bitkisel zayıflama kapsülü veya haplarının vermiş olduğu zararların medyada yer bulmasında sonra bitkisel zayıflama çayları çok popüler bir hal aldı. Özellikle bayanların aklına takılan en çetrefilli soru, "Acaba ne yapsam da zayıflasam?" oluyor. İşte zayıflama çayı hakkında merak edilenler ve daha fazlası...

Uzmanlara göre kadınların aklına takılan bu sorunun cevabı çok basit: Bitki çayları. Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımlar ve ya benzeri bitkisel karışımlar ile ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz .Çok yakın bir tarihte TABER Başkanı Ayhan Ercan katıldığı bir tv proğramında 9 hayat çayı ismini verdiği benzer bir bitki karışımı ile 5 ayda 36 kilo zayıflayan bir arkadaşını proğramda konuk ederek açıklamıştır.

Yaz aylarının gelmesiyle bir telaşa kapılıyoruz. Bir başka deyişle kışın aldığınız kilolardan kurtulmak için kısa bir süreniz var. Bu süre yaza sağlıklı ve ?fit' girmek için yeter de artar bile. Peki ama nasıl yapmalı, hangi diyetisyene gitmeli, hangi diyetleri günü gününe takip etmeliyiz? Telaşlanmayın! Size bir diyet programı önerecek değiliz.

Bu bitkiler, insan metabolizmasını hızlandırarak vücutta oluşan ödemi atmaya yardımcı oluyor. Özellikle yeşil çay, bunlar arasında en etkili olanı. Bitki yapraklarından oluşan bu karışımın doğal olması ve kimyasal madde içermemesi sebebiyle pek çok kişi tarafından kullanılıyor. Burada önemli olan ise ?doğal' diyerek aşırıya kaçmamaktır.

VÜCUTTAN SU ATARAK DEĞİL YAĞLARINIZI YAKARAK ZAYIFLAMAK İÇİN TIKLAYIN

Bazı doğal bitkiler vücuttaki yağları hemen bedenden gönderiyor. Gençler ve kadınlar, kilolu bedenlerine odaklananlar, ince bir yaşamı yakalamak isteyenler, metabolizma hızının hemen yükselmesini arzulayanlar, diyeti bırakıp verdikleri kiloları geri alanlar önce şunu bilsinler: "Doğal bitkilere vücut hemen cevap verip, yağları eritmeye başlıyor!

Doğadaki faydalı faktörleri, yağ yakımını hızlı gerçekleştiren özellikleri bulunan bitkiler, yağ ve kalorilere karşı yüksek miktarda etken maddeler barındırıyor. İçerdikleri mineraller ve yağ yakımını hızlandıran enzimler sayesinde sindirimi de kolaylaştırıyor; vücudu en iyi şekilde forma sokmaya yardımcı oluyor. Metabolizmayı harekete geçiren özel seçilmiş bu şifalı bitkiler vücuttaki yağ oranının azalmasını da hızlandırıyor.

12 ÇEŞİT BİTKİ KARIŞIMINDAN ELDE EDİLEN BİTKİSEL FORMÜL İÇİN TIKLAYIN

Safran Karışık Bitkisel çay ve Safran Bitkisel kapsül içeriğinde bulunan bu bitkiler sayesinde sizlere hazır ve daha kolay bir kullanım sunmaktadır. Yine birçok uzmanın görüşüne göre bu çayların kullanımında aşırıya gidilememeli günde 2-3 bardağı geçilmemelidir, diüritik ve müshil etkili bitkiler olduğu için. Safran çay bu konuda terkibin hazırlanması hususunda Gıda mühendisi arkadaşların hassasiyeti, özverili çalışmalarıyla diüritik ve müshil etkili bitkilerin yan etkilerini antioksidan ve C vitamini içeren bitkilerle tolere edilmiştir. En sağlıklı ve en kolay kullanımlı hale getirilerek müşterilere sunulmuştur.

İNCE VE FORMDA BİR VÜCUT İÇİN TIKLAYIN

BUGÜN'E ÖZEL SÜRPRİZ KAMPANYALAR:

* 1 ADET SAFRAN ÇAY + 1 ADET SAFRANES KAPSÜL'E ÖZEL FİYAT!

* 2 ADET SAFRAN ÇAY veya KAPSÜL ALANA BİTKİ ÇAYI HEDİYE!

* 4 ADET SAFRAN ÇAY veya KAPSÜL ALANA SAÇ BAKIM SETİ HEDİYE!

MUTLAKA DENEYİN KAYBEDECEĞİNİZ TEK ŞEY KİLOLARINIZ OLACAKTIR

Advertorial Haber

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber