"PKK Aygün'ü serbest bırakacak"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de bulunan danışmanı Ali Kılıç'tan flaş açıklama.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de bulunan danışmanı Ali Kılıç, PKK'nın kaçırdığı Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakıldığı yönünde kendilerine bir bilgi geldiğini söyledi. Tuncelili olan Kılıç, kendilerine çok önemli bir kaynaktan kaçırıldığı yere yakın bir bölgeden Aygün'ün serbest bırakıldığı yönünde bilgi geldiğini ifade ederek, "Bu bilgiyi teyit etmeye çalışıyoruz. Ama şu anda kesin olarak bırakılmıştır diye bir bilgi yok" dedi.

Tunceli'de üst düzey yetkililer de Aygün'ün serbest bırakıldığı yönünde kendilerine bir bilgi geldiğini ve teyit etmeye çalıştıklarını söyledi.

BU EYLEM CHP VE TBMM'Yİ HEDEF ALAN BİR MEYDAN OKUMADIR

CHP Merkez Yönetim Kurulu (Myk) tarafından yayımlanan bildiride, "CHP, Türkiye'de terörün sona erdirilerek toplumumuzun huzur ve güvenliğe kavuşturulması yolundaki mücadelesini yılmadan, kararlılıkla sürdürecektir" denildi. CHP Myk, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantı sürerken, CHP Myk adına bir bildiri yayımlandı. Bildiride, CHP'nin Türkiye'de terörün sona erdirilerek toplumun huzur ve güvenliğe kavuşturulması yolundaki mücadelesini yılmadan ve kararlılıkla sürdüreceği vurgusu yapılırken, CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ün teröristler tarafından kaçırılması ile de sorunun yeni bir aşamaya taşındığı ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber