Alaşehir'de peynirden zehirlenenler taburcu oldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki semt pazarından aldıkları peynirden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 9 kişi taburcu edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alaşehir Devlet Hastanesi İntaniye servisinde tedavi altına alınan Ali Erbaş (56), eşi Fatma Erbaş(54), oğlu Ömer Erbaş (30), gelini Dilek Erbaş (28) ve Hacı Çınar (73), Salih Çınar (14), Ebru Çınar (18), Şinasi Çınar(39) ve Mehmet Çınar (9) hastanede iki gün tedavi gördükten sonra evlerine gönderildi.

PEYNİRİ BEN SATMADIM

Yeni Mahalle Semt Pazarı'nda seyyar peynir satıcılığı yapan Mehmet Kopal, şöyle konuştu: "Ben Cuma Pazarı'nda satış yapmıyorum. Zehirlenmede adı geçen peyniri ben satmadım. Ama bozuk olduğu iddia edilen peyniri kimin sattığını bilmiyoruz. 12 yıldır bu işi yapıyorum. İlk kez böyle bir şey duydum. Hangi arkadaşımız sattı bilemiyoruz. Bence bu peynir büyük bir ihtimalle kapta bozulmuş olabilir. Aksi takdirde peynir bozulmaz. Ya da alan kişi sıcak ve açıkta bırakmış olabilir. Hiç böyle bir olayla karşılaşmadık."

ZABITA NUMUNE ALDI

Alaşehir Belediyesi zabıta ekipleri, peynir satıcılarından aldıkları numuneleri tahlile gönderdi. Zabıta Amiri Hayri Tağ, "Peynircilerden numnune aldık. Söz konusu peyniri kimin sattığını bilemiyoruz. Tahliler sonunda bir sonuç alabiliriz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber