SAGİAD Hendek şubesi iftarda buluşturdu

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) Hendek şubesi, üyelerine iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek binasının teras katında düzenlenen yemeğe SAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi, SAGİAD Hendek Şube Başkanı Hasan Şenol, SAGİAD Genel sekreteri İbrahim Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız ve çok sayıda işadamı katıldı.

İftardan sonra SAGİAD'ın üye olduğu TUSKON ile ilgili tanıtıcı bir film izlendi. SAGİAD Genel Sekreteri İbrahim Bozkurt, SAGİAD'ın 20 yıl önce kurulduğunu ve TUSKON'a ilk derneklerinden biri olduğunu söyledi. TUSKON sayesinde derneklerin uluslararası pazara açıldığını vurgulayan Bozkurt, dünyanın 140 ülkesine heyet gönderdiklerini kaydetti.

Hendek Şube Başkanı Hasan Şenol'da, Hendek'de SAGİAD şubesi açmak için 2001 yılında çalışmaya başladıklarını ve bu gün derneğin şubesinin resmen faaliyette olduğunu söyledi. Şenol, derneğin üyelerinin gücüne güç katacağını ifade etti.

SAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi'de, derneğin Sakarya'da 350'den fazla üyesi bulunduğunu belirterek ?Derneğimiz işadamlarının emrinde. Biz samimi olarak ekonomiye nasıl katkımız olur, nasıl daha çok büyürüz diye düşünüyoruz. Para bir şekilde kazanılıyor, ancak bunun üçe beşe bölünmesi bir şey ifade etmiyor. Dernekler birlikte çalışmayı, imkanların genişletilmesini sağlıyor. Üyeler adına destekleri takip ediyor, yararlanmalarını sağlıyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber