Kosovalı heyetten Başkan Tiryaki'ye ziyaret

Kosova Cumhuriyeti Meclisi Adalet Partisi Milletvekili ve eski Kamu Yönetimi Bakan Yardımcısı Amir Ahmeti, akademisyenlerin de bulunduğu bir heyetle Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce Türkiye'yi değişik zamanlarda ziyaret eden heyet, Hamamönü'nde kısa bir de gezinti yapıp, hemşehrileri olan Mehmet Akif Ersoy'un evini de gezdi. Heyette yer alanlar, gezdikleri Hamamönü bölgesini Balkanlar'daki sokaklara benzetti. Bölgenin Balkanlardaki birçok bölgeyi andırdığını, özellikle de Bosna Hersek'te bulunan Baş Çarşı'ya benzediğini belirten konuklar, Hamamönü bölgesine hayran kaldı.

Başkan Tiryaki'den çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, bu kadar büyük bir dönüşümün nasıl başarıldığı hakkında sorular sordu ve yapılan çalışmaların büyüklüğü ve başarısı karşısında şaşırdıklarını belirtti. Belediyenin büyük parklarından birisinin adının Kosova Parkı olmasından da büyük heyecan duyduklarını ifade eden ve başarılı çalışmalarından dolayı Tiryaki'yi tebrik eden heyet, Başkan Tiryaki'yi de Kosova'ya ve Balkanlara davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber