Adalet Bakanı Ergin, yaralı polisleri ziyaret etti

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Erzin ilçesinde dün gece PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralandıktan sonra Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 polis memurunu ziyaret etti. Ziyarette, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ile bazı milletvekilleri de hazır bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün gece 23.30 sıralarında Erzin'de birkaç noktada saldırı hazırlığında bulunan terör unsurlarının güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde bozguna uğradığını vurgulayan Bakan Ergin, ''Hiçbir kutsalı, hiçbir insani değeri olmayan, insanlıktan nasibini almamış bu unsurlar hak ettikleri sonla buluşacaklar.'' dedi.

Adalet Bakanı Ergin, ?Terör unsurları yaralılar da bırakmak suretiyle kaçmışlardır. Olayda emniyet güçlerimiz büyük bir özveri ve başarıyla karşı koymuşlar, müdahale etmişlerdir. 2 hafif yaralımız var. Tıbbi müdahaleler yapılmış durumda, şu an sağlıkları iyi. Kısa süre içinde taburcu olacaklar. Bu arada olay sonrası terör unsurlarını takip eden güvenlik güçlerimiz bir teröristi silahıyla yakalamış durumda. Diğerlerinin içinde yaralılar olduğu anlaşılıyor. Terk ettikleri araçta çok miktarda kan var.'' diye konuştu.

Ergin, şöyle devam etti: ?Temenni ediyorum ki bu şer unsurları bundan sonra farklı bir eylem için fırsat bulamasınlar. Ama milletimizin huzuru, selameti ve rahatı için emniyet güçlerimiz, yerel yöneticilerimiz 24 saat dikkatli bir çalışma icra ediyorlar. Erzin'e ve Osmaniye'ye geçmiş olsun. Büyük bir musibeti, alçakça bir tertibi ve planı bozmuşlardır. Başarıyla püskürtmüşlerdir. Terör unsurlarını lanetliyorum. Bu aziz mübarek günlerde milletimizin bayram sevincini onlara zehir etmeye gayret eden, insanlıktan nasibini almayan bu unsurlar netice itibariyle arzu ettikleriyle buluşamayacaklardır. Milletimiz bu musibetin üstesinden gelecektir.''

Olayla ilgili patlayıcı madde, silahlar, değişik tipte el bombaları, mühimmat, roketatar ve roketatar mermisi bulunduğu ve bunların değerlendirmesinin yapıldığını belirten Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''Ama terör unsurlarının çok sayıda kaybı olduğunu düşünüyoruz.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber