Silifke'de, 'Okullar hayat olsun' projesi meyvesini verdi

Mersin'inn Silifke İlçesinde Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesi'nde 'Okullar Hayat Olsun' projesi meyvesini vermeye başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 22:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Proje kapsamında açılan 160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü Kursu sona erdi. Kursiyerlere sertifikalarının verildiği törene; Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Şube Müdürü Cemalettin Turan ve Silifke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Köroğlu katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, 'Okullar Hayat Olsun' projesinin bakanlığın en önemli projelerinden birisi olduğunu belirterek, "Bu proje ile okullar herkesin buluşma noktası olacaktır. Okullarda bulunan teknolojik imkânlar vatandaşın da hizmetine sunulmuştur. Tatil olması nedeni ile atıl durumda olan okulların bilgisayar sınıfı, kütüphanesi, derslikleri, spor alanları ve spor malzemeleri bu proje sayesinde vatandaşımıza sunulmuştur. Bu kursun açılmasından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdür Musa Köroğlu'nu ve Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyorum. Çünkü bu proje kapsamında ilçemizde açılan ilk kurstur. Proje ilçemizde meyvesini vermiştir.? dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Turan ise kursiyerleri gördüğünde projenin ne kadar doğru olduğunu net bir şekilde gördüğünü belirterek şunları söyledi: "Toplumumuzun her kesiminden insan bu proje sayesinde okullarımızla buluştu."

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Köroğlu da ilçe sınırları içinde 450'ye yakın kurs açtıklarını ifade ederek," bu kurs Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında açtığımız ilk kurstur." diye konuştu.

Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Sabit Yıldız, kursa 20 kursiyerin katıldığını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber