Aynı anda 4 yerde çıkan orman yangınları söndürüldü

Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangınları kısa sürede söndürüldü. Yangınları çıkarttığı iddia edilen şahısların içerisinde bulunduğu aracı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da öğle saatlerinde 4 Konyaltı ilçesi Topçam mevki, Kumluca ilçesi Olimpos, Maysara ve Beycik mevkiinde yangın çıktı. Aynı anda çıktığı tespit edilen yangınları söndürmek için Antalya Orman İşletme Müdürlüğü işçileri ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi çalışma başlatıldı. Topçam mevkiindeki yangın karadan orman işçileri ile havadan helikopter ve yangın söndürme uçağının müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın söndürme uçağı ve helikopter buradaki müdahalesinin ardından Olimpos, Maysara ve Beycik mevkilerinde 3 ayrı noktada çıkan orman yangını müdahale etti. Yangınlar ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Öte yandan, yangınları çıkarttığı iddia edilen şahısların kullandığı araç, jandarma ve polis tarafından aranıyor. Polis telsizinden yangınla ilgili olarak 07 LB rakam grubu alınamayan beyaz renkli aracın yakalanması için anons geçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber