Demre Kaymakamı Karaman'ın verdiği iftarda birlik beraberlik mesajı

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Ramazan ayı, ülkemizde kaynaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıktığı bir dönemdir." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Karaman tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Üsteğmen Gökhan Fidan, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Cumhuriyet Savcısı Nurullah Örenli, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Bayraktaroğlu, Halil Ceylan, hakimler, kaymakamlık çalışanları, daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özen, Ziraat Odası Başkanı Musa Sarıca, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve toplumun değişik kesimlerinden yaklaşık 250 kişi katıldı.

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Ramazan ayı, ülkemizde kaynaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıktığı bir dönemdir. Böyle bir iftar buluşması ve katılım, Demre'de birlik ve beraberliğin en güzel görüntüsüdür. Amacımız bir arada iftarı açmak. İlçemizi yöneten, çalışan, toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden arkadaşlarımızı bir arada buluşturup, tanışıp kaynaştırmak." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber