Vali Özcan, Huzurevi'nde iftar yaptı

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, huzurevi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftar yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Huzurevi bahçesinde verilen iftar yemeğine Vali Özcan'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Çankırı İl Müdürlüğü'ne bağlı İsmail Özdemir Huzurevi'nde kalan yaşlılar ile, Eldivan Çocuk Yuvası, 100.Yıl Yetiştirme Yurdu ve Korgun Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile protokol üyelerinin eşleri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vali Vahdettin Özcan, iftar sofralarının en kıymetlisinin aile sofraları olduğunu söyledi.

Yaşlılarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Özcan, ""Ramazan Ayı rahmet, bereket, merhamet ve şefkat ayı, bu itibarla bizlerde yaşlılarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Şu an için yaşlılarımızın tek ihtiyacı ilgidir. Bizler de onları sürekli ziyaret ederek önemli günlerde bir araya gelerek bu ihtiyaçlarını bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz. Onlar nasıl bize ilgi sevgi ve şefkat göstererek büyüttüler ise bizlerde şimdi onlara aynı ilgi sevgi ve şefkatle yaklaşıyoruz. Bugün de Ramazan vesilesiyle bir araya geldik inşallah. Allah onları başımızdan eksik etmesin" dedi.

Vali Özcan, son olarak terörün olmadığı, kardeşlik ve barış ortamının sağlandığı bir Bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber