AVEA, ÖSS sonuçlarını SMS ile bildirecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2005 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Yerleştirme sonuçlarına Avea ile anında ulaşılacak.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, adaylar ÖSS Yerleştirme sonuçlarını SMS ile cepten en hızlı biçimde öğrenebilecek. Adayların önceden kayıt yaptırmaları halinde sonuçlar, adayların ceplerine kısa mesaj ile anında gönderilecek. ÖSS Yerleştirme sonuçlarının iletileceği servisin SMS kısa numarası 6777 olarak belirlendi. Servisten yararlanmak isteyen tüm Avea aboneleri, ÖSS Yerleştirme sonuçları açıklanıncaya dek 6777'ye SMS göndererek kayıt yaptırabilecek. Böylece adaylar sonuçlar belli olduğu anda hiçbir ekstra işlem yapmadan sonuçları kayıt yaptırdıkları cep telefonlarına SMS ile otomatik olarak alabilecek.

Ayrıca, Avea aboneleri yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra 6777'ye SMS göndererek anlık sorgulama yapabilecek ve sonuçlarını SMS ile anında alabilecek.

ÖSS Yerleştirme sonuçlarını öğrenmek amacıyla kısa mesajla kayıt yaptırmak ya da anlık sorgulama yapmak isteyen abonelerin 11 haneli T.C. Kimlik numarasını yazıp 6777'ye göndermeleri yeterli olacak. Avea aboneleri, önceden kayıt ve/veya anlık sorgulama sırasında 6777'ye gönderdikleri her bir mesaj için 1 SMS/2 Kontör ile ücretlendirilecek. Sınav sonuçlarının abonelere iletilmesinde ise aboneye gönderilecek her bir cevap mesajı da 1 SMS/2 Kontör ile ücretlendirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber