Malatya sokakları bayram için temizleniyor

Malatya Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde, merkezdeki camilerin çevresini, ana caddeleri, sokakları, mezarlık güzergahındaki yolları ve kaldırımları temizleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı öncesinde başta merkezdeki camilerin çevreleri olmak üzere ana cadde ve sokaklarla mezarlık güzergahındaki yollar ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları yapılacağı belirtildi. Çalışmalara arife günü başlanıp gece sabaha kadar devam edeceği kaydedilen açıklamada, vatandaşların çalışmalara duyarlı olması ve temizlik ekiplerine yardımcı olmaları istendi.

Yapılan açıklamada özellikle arife günü başlayıp gece sabaha kadar devam edecek süpürme, yol ve kaldırım yıkama çalışmaları kapsamında öncelikle cami çevrelerinin süpürme ekipleri tarafından süpürüleceği, ardından da yıkama ekipleri tarafından yıkanacağı belirtildi. Aynı çalışmaların ana cadde ve sokaklar ile mezarlık güzergahındaki yollarda da yapılacağı ve çalışmalar sırasında vatandaşların daha duyarlı olmaları, temizlik ekiplerine yardımcı olmaları bildirildi. Vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir çevre için önceden olduğu gibi bayram süresince de çöplerini sızdırmaz çöp poşetlerine koymaları ve ağzını sıkıca bağlamaları; çöp konteyneri olan yerlerde poşetleri konteynerlere bırakmaları, çöp poşeti uygulaması olan bölgelerde ise akşam 20.00 ? 22.00 saatleri arasında sokağa bırakmaları istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber