18 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 09:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep'te 82. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni, çocuk yuvalarını, huzurevini ve 13-18 yaş grubu Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret edecek. Bazı taziye ziyaretlerinde bulunacak Şahin, valiliğin iftarına katılacak ve Gaziantepspor- Sivasspor maçını izleyecek. (10.30-21.45)

Her bayram ziyaretçi bekliyorlar (Özel)

Bayramlar, ziyaretçi ağırlayacak olmalarından dolayı huzurevi sakinlerince daha farklı bir heyecanla bekleniyor. Bayram günlerinde ziyaretçilerinin yolunu gözleyen huzurevi sakinleri, en çok da çocukları ve torunlarını bekliyor.

Tayland'da Chulalongkorn Üniversitesi bünyesinde öğrenciler tarafından hazırlanan insan vücutlarının sergilendiği müze misafirlerine kapılarını açtı. Bangkok'taki müzede bütün halde plastine edilmiş insan bedenleri ile insandan alınmış organlar, organ konfigürasyonları, şeffaf vücut dilimleri olmak üzere 131 gerçek model sergileniyor.

Suriye'deki ve Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor ? Trabzonspor, Elazığspor ? Fenerbahçe ve Gaziantepspor ? Sivasspor maçları oynanacak. (17.00/21.45)

A Milli Basketbol Takımı, EuroBasket 2013 Elemeleri F Grubu'ndaki ilk mücadelesinde Ankara'da Beyaz Rusya ile karşı karşıya gelecek. (17.00)


Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla bir arada geçirmek üzere Bingöl'e ziyaret gerçekleştirecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te saat 10.30'da 82. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni, çocuk yuvalarını, huzurevini ve 13-18 yaş grubu Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret edecek, valiliğin iftarına katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- ANKAmall Alışveriş Merkezi, saat 17.00'de Bayram şenlikleri kapsamında Kenya ve Belarus dans gurubları bir gösteri sergileyecek.

- Ankara'da Halkevleri, saat 13.00'da tutuklu KESK'lilerle dayanışmak üzere postaneden kart atacaklar.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 10.30'da basın açıklaması düzenlenecek.

SPOR GÜNDEMİ

--------------------------

- (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, saat 17.00'de 2013 Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'ndaki ilk maçında Belarus'u konuk edecek.

- Genç Kızlar Avrupa Veleybol Şampiyonası Finalleri, Türkiye - Belçika maçı saat 14.00'da yapılacak.

CHA-İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber