Ege Üniversitesi çalışanları bayramlaşmada buluştu

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü'nde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, çalışanların Ramazan Bayramı'nı kutladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektörlüğünün ikinci döneminde EÜ'nün başarılarını katlamayı hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Yılmaz, ?Biz bir aileyiz. Şimdi yeni bir dört yıla daha büyük bir heyecanla, yeni bir başlangıçla ve geçen döneme ait başarılarımızın bize yüklediği sorumlulukla, daha büyük bir enerjiyle başlamak zorundayız. Geçen dört yıl, bizim için bir kıyaslama noktası olacak. Geçen dönem yaptıklarımızdan daha ötesini yapmak mecburiyetindeyiz ve Türkiye'ye daha çok örnek olmak durumundayız. Hepinize bu duygularla, bu enerjiyle, yenilik ve iyiliklerle dolu iyi bayramlar diliyorum." dedi.

Rektör Yılmaz, Foça ilçesinde yaşanan terör olayının kendisini derinden üzdüğünü de belirterek, ?Kan ihtiyacı duyurusuyla İzmir yerinden oynadı. Müthiş bir kan bağışı oldu. EÜ Hastanesi Kan Merkezi ve diğer bölümleriyle bu sınavdan başarıyla çıktık. Kaybettiğimiz askerlerimiz için çok üzgünüm." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber