LÖSAM'dan hastaneye bayram ziyareti

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yetkilileri, Ramazan Bayramı nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Medical Park Samsun Hastanesinde yatan lösemi hastaları ve ailelerinin bayramlarını kutlamak için gelen LÖSAM yetkilileri Kemal Öztürk ve Ayşegül Öztürk, Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara hediyeler verdi. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş, Doç. Dr. Tunç Fışgın ve Doç. Dr. Emel Özyürek LÖSAM yetkililerine eşlik etti. Amaçlarının hastaların aileleriyle birlikte moral ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu söyleyen Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Çocuklarımızı ve ailelerini mutlu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Ziyaretlerimizi gün geçtikçe artırıyoruz. Dernek olarak bu ziyaretleri sadece özel günlerde değil her zaman gerçekleştiriyoruz." dedi.

Genel Müdür Hikmet Çavuş'a çalışmaları için teşekkür eden Kenen Öztürk "Pediatrik Kemik İliği Nakil Ünitesi açarak Medical Park Samsun Hastanesi büyük bir başarıya imza atmıştır. Başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı LÖSAM yetkililerine teşekkür eden Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş "Çocuk Hematolojisi Kliniği ile hastalarımıza hizmet vermekteydik, yeni açtığımız terapötik aferez ünitesi ve çocuk kemik iliği ünitesi ile tam teşekküllü bir merkez haline geldik. Çocuk Kök Hücre Nakil Merkezi ile bilimsel veriler eşliğinde, huzurlu bir ortamda, hastaların birer çocuk olduğunun farkında olarak, konusunda deneyimli akademik kadrolar ile bölgesel, ulusal ve uluslararası ölçekte sağlık hizmeti oluşturmayı hedeflemekteyiz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber