İşadamlarının destekleriyle belediye 30 günde 100 bin kişiye iftar verdi

Afyonkarahisar'da bu Ramazan ayında şehrin 4 ayrı noktasında kurulan iftar çadırlarında 30 gün boyunca 100 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından organize edilen ve hayırsever işadamlarının desteğiyle kurulan iftar çadırları bu Ramazan ayında da insanların kaynaşma noktası oldu. Hayırsever işadamları Ramazan çadırlarına sahip çıkarak maddi destekte bulundu. Bu yıl 4 ayrı noktada iftar çadırı kuruldu, 5 bölgede ise dağıtım noktası oluşturuldu. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca yaklaşık 100 bin vatandaşa iftar çadırlarında yada dağıtım noktalarında sıcak yemek ikram edildi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisarlı hayırsever işadamlarının, Ramazan'da halka sıcak yemek ulaştırılması yönünde bu yıl da büyük hassasiyet içerisinde olduklarını belirtti. Çoban, ?29 gün boyunca ihtiyaç sahibi ya da misafir vatandaşlarımıza yemek hizmetinin verilmesinde maddi katkıda bulunan işadamlarımıza Afyonkarahisar halkı adına teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber