Önündeki otobüse çarparak karşı şeride geçti: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, hatalı manevra yapan otomobilin, seyir halindeki otobüse çarpıp karşı şeride geçtikten sonra taksiye çarpması sonucu yaşandı.

Kaza, gece saat 24.00 sıralarında Konak ilçesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Muharrem Kulaksız yönetimindeki 35 R 9599 plakalı otomobil, Bornova'dan Konak yönüne seyrederken, önünde bulunan otobüsü sollamak istedi. İddialara göre, hatalı manevra yapan otomobil, Ali Reşit Kolcu yönetimindeki 35 ECF 77 plakalı otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen Kulaksız yönetimindeki otomobil, Feyaz Bir Koçak yönetimindeki 35 T 6619 plakalı ticari taksiye çarparak durabildi.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, her iki araçta bulunan Muharrem Kulaksız, İbrahim Çorlak, Feyaz Bir Koçak ve Hakan Uyar'a müdahale etti. Ambulanslarla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İbrahim Çorlak (54), hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber