Onların bayramı torunları oldu

Huzurevi sakinlerinin buruk geçen bayramını çocuklar şenlendirdi. Ramazan Bayramı sayesinde ziyaretlerine gelen torunlarıyla kucaklaşan yaşlılar, hüzünlü görüntüler oluşturdu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da yüzlerce yaşlının kaldığı Ali Osman Sönmez Huzurevi ile Başbakanlık Huzurevi ve Büyükşehir Belediyesi Fethiye Dörtçelik Huzurevi'nde Ramazan Bayramı farklı anlamlar içeriyor. Birçok insanın yıllardır ziyaret etmediği akrabaları, ilk kez bayram vesilesiyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Gelen gidenin eksik olmadığı huzurevlerinde en çok sevinenler ise torunları tarafından ziyaret edilen yaşlılar oluyor. Torunlarına sarılan yaşlılar duygulu anlar yaşıyor. Ziyaretçiler, oluşan hüzünlü manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamıyor.

Ali Osman Sönmez Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlıların elini öpen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sunay Özkul, yaşanan mutluluğu dile getirdi. Fırsatını bulan herkesin huzurevindeki yaşlıları, kimsesiz çocukları ziyaret etmesini isteyen Özkul,

?Sevdiklerimizle kavuşma günü olan bayramların, herkes için kavuşma anı olmasını ümit ediyorum. Dilerim, bu bayramı yaşlılarımız aileleriyle ve torunlarıyla bir arada şen bir şekilde geçirir. Kimsesiz çocuklarımıza ise aile sıcaklığı yaşatmak için onların bu güzel zamanda yanlarında olalım.?

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise huzurevlerinde huzurlu bir bayram ortamı yaşandığını kaydetti. Burada kalan yaşlıların ihtiyaçlarının en güzel şekilde karşılanması için gereken her türlü çalışmanın yapıldığını vurgulayan Altepe, yaşlılara mutlu bir bayram diledi.

Ali Osman Sönmez Huzurevi sakinlerinden Çiğdem Büyüksavaş, bayramlaşmak için yanlarına gelen herkese teşekkür etti. Yaşadıkları mutluluğu ifade eden Büyüksavaş, bayramın kendileri için de mutluluğa dönüştüğünü kaydetti. Ali Altınterzi ise sadece özel günlerde ziyaretlerine gelenlerin ziyaretleri daha da sıklaştırmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber