Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar: Canileri kınıyorum

Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, terör örgütü PKK'nın Gaziantep'de gerçekleştirdiği saldırı ile bir kez daha kanlı yüzünü gösterdiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PKK terör örgütünün Gaziantep'te 4'ü çocuk, 9 kişinin ölümü ve 66 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıya tepkiler artarak devam ediyor. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, terör örgütünü ve teröristlerle kol kola girip, sarmaş dolaş olanları kınadığını açıkladı.

Bulutlar, terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarla kanlı yüzünü gözler önüne sergidiğine dikkat çekerek, "Şu çok iyi bilinmelidir ki ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini bozmaya yönelik düzenlenen canice, kahpece ve haince saldırılar asla hedeflenen amacına ulaşamayacaktır. Her geçen gün sabrın sınırlarını da zorlayarak canice ve haince saldırılarına devam eden terör örgütü çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Türkiye Cumhuriyeti Meclisi'nde yer alan parlamenterler terör örgütüyle sarmaş dolaş ve kol kola görünmeleri ise barıştan, huzurdan, kardeşlikten söz edenlerin ne kadar samimiyetsiz oluşlarını bir yansımasıdır. Terörü ve yandaşlarını bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyorum." dedi.

Şırnak'ta bir askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu 9 asker ve 1 köy koruyucusunun şehit olduğu haberini de üzülerek öğrendiklerini dile getiren Bulutlar, saldırılarda ve kazada şehit olan askerlere ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber