Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç: İlçe cazibe merkezi olacak

Kahramanmaraş'ın Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, çalışmalarla ilçeyi cazibe merkezi yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Göksun Meslek Yüksek Okulu ile Yantepe köyünü birbirine bağlayan ana yolda yapılan asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ramazan Hurç, ilçeye çağdaş bir çehre kazandırmak istediklerini vurguladı. Başkan Hurç, 2004-2012 tarihleri arasında 9 bin metrekare sıcak karışım asfaltın döküldüğünü, kilit parke taşının 40 bin metrekareyi bulduğunu, kaldırım yapımının 15 bin metrekareye ulaştığını belirtti. 2012 yaz sezonu için çalışma takvimi oluşturduklarını dile getiren Hurç, "İlçeye çağdaş bir çehre kazandırmak için çalışmalara başladık. Oldukça geniş bir hizmet alanımız var, ama buna rağmen imkanlarımızı ilçenin her köşesine ulaşmak için seferber ediyoruz." dedi.

Her türlü ayrıntıyı düşünerek halkın memnuniyeti için çalıştıklarını kaydeden Hurç, ilk etapta Kurtuluş Mahallesi, Belediye İş Merkezi Civarı, Sanayi Sitesi ve Sanat Okulu çevresinin kaldırımını ve 16 kilometre sıcak asfalt çalışmasını tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber