Asker uğurlamasında şüpheli bavul paniği

Gaziantep otogarında gece geç saatlerde unutulan bir bavul, asker uğurlamasına gelen vatandaşların korku dolu dakikalar yaşamasına neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde otobüs peronlarında bulunan bankların hemen yanında sahipsiz bir bavul fark edildi. Perondaki görevliler bir süre bavulun sahibini aradı. Bavula yaklaşmayan çevredeki vatandaşlar, bavulun sahibi çıkmayınca durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bavulun çevresini güvenlik çemberine alarak olay yerine kimseyi yaklaştırmadı.

Bayramın ikinci günü Gaziantep'teki bombalı saldırı nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar, merakla bavuldan ne çıkacağını bekledi. Polis çevre güvenliği alırken, bir yandan da otogardaki asker uğurlaması devam etti. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, giydiği özel kıyafetiyle bavulun yanına kadar gitti. Bavulu fünyeyle patlatmak yerine kanca taktığı bavulu yaklaşık 20 metre sürükleyip, daha sonra bavulu açan bomba imha uzmanı, içinde kıyafet olduğunu tespit etti. Bavuldan çamaşırların çıkması çevredeki vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, polisin yaptığı çalışmanın ardından vatandaşlar asker uğurlamasını sürdürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber