Eğitim-Sen'den basın açıklaması

Eğitim-Sen Van Şubesi Dönem Sözcüsü Selami Özyaşar, KESK yöneticileri ve üyelerinin aylardır tutuklu kalmalarının özgürlük ve demokrasi ile bağdaşmadığını belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim-Sen Van Şubesi Dönem Sözcüsü Selami Özyaşar, yaptığı yazılı açıklamada, iki ay önce tutuklanan 68 Kesk yöneticisi ve üyesinin serbest bırakılmasını istedi. Kesk'in demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, barışa ve adalete sevdalı olanların örgütü olduğunu ileri süren Özyaşar, "Hangi zindana atılırsa atılsın, hangi kör kuyularda merdivensiz bırakılırsa bırakılsın, bu sevdayı kınlarında taşıyanların kavgası yılmadan, yorulmadan yoluna devam edecektir" dedi.

Tüm kuşatma, bertaraf etme operasyonlarına rağmen, Kesk, emek ve demokrasiden yana olan herkesin yüreğinde, beyninde ve bilincinde yer almaya devam edeceğini ifade eden Özyaşar, "Buradan emek ve demokrasi mücadelemizden ürkenlerin tutsak ettiği tüm Kesk'lilere yürekten selamlarımızı gönderiyoruz. Onlara diyoruz ki, sizlerin sadece bedenlerinin tutsak olduğunu biliyoruz. Sadece ellerimizde tuttuğumuz fotoğraflarınızla değil, bize her zaman güç veren inancınız ve mücadele kararlılığınızla da bizimlesiniz" ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber