Denizde kaybolan şahıslardan ikisinin cesedi bulundu

Kumburgaz'da teknelerinin alabora olması sebebiyle denizde kaybolan 4 kişiden ikisinin cesetlerine ulaşıldı. Kayıp diğer 2 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kumburgaz'da balık tutmak için dün akşam saatlerinde denize açılan 5 kişinin bulunduğu tekne alabora olmuştu. Bir kişi yüzerek kıyıya çıkmayı başarırken, kayıp 4 kişiyi arama kurtarma çalışmaları ise gece yarısından itibaren başlatıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Aygün kayıp şahıslardan Şener Karataş (36) ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin daha cesedine ulaşıldığını açıkladı. Aygün, yapılan aramalarda ayrıca bir de can yeleği bulunduğunu söyledi. Aygün, kayıp diğer şahısların bulunması için de aramaların devam ettiğini belirtti.

Güzelce açıklarında bulunan Şener Karataş'a ait cesedi ilk olarak balık tutmaya çalışan bir şahsın fark ettiği öğrenildi. Sahil Güvenlik botuyla Mimar Sinan Yat Limanı'na çıkarılan cesetin Şener Karataş'a ait olduğu yakınları tarafından teşhis edildi. Cenazelerini teşhis eden Karataş'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze önce Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne oradan da Adli Tıp Kurumu'na götürülecek.

Yapılan arama çalışmalarında Büyükçekmece'nin 8 mil açıklarında ikinci bir cesete ulaşıldı. Kimliği belirlenemeyen cesedin de teşhis için Mimar Sinan Yat Limanı'na getirileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber