Erzurum'da BESYO sınavında şemsiye ve sandalyeler havada uçuştu

Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu (BESYO) için düzenlenen özel yetenek sınavları sırasında güneşten korunmak için konulan şemsiye ve plastik sandalyeler rüzgar nedeniyle havada uçuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da BESYO için düzenlenen özel yetenek sınavları üniversite kampusu içerisinde bulunan sahada başladı. Toplam 850 öğrencinin müracaat ettiği sınavlar sonrası başarılı olan 320 öğrenci çeşitli bölümlere alınacak. Sınavların bugünkü etabında uzun atlama ve gülle atma branşlarında öğrenciler ter döktü. Güneşli bir havada yapılan sınavlar sırasında aniden çıkan bir fırtına ise öğrenci ve sınav görevlilerine sürpriz yaşattı. Fırtınayla birlikte sınav görevlilerinin oturduğu alanda güneşten korunmak için konulan şemsiyeler ve plastik sandalyeler havada uçuştu. Bu sırada şaşkına dönen sınav görevlileri ve öğrenciler, uçuşan şemsiyeleri ve sandalyeleri meraklı gözlerle izledi. 2 dakikalık fırtına molasının ardından sınavlara kaldığı yerden devam edildi.

Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Sait Keleş, dün başlayan sınavların çok güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Objektif bir şekilde sınavlar devam ediyor. Basketbol, jimnastik, doğa sporları, güreş, voleybol, atletizm, buz hokeyi, dans sporları, futbol, hentbol branşlarında sınavları yapıyoruz. Sonuçlar 1 gün sonra açıklanıyor. Branşlarda başarılı olan öğrenciler koordinasyon parkurunda yapacağımız 2 aşamaya katılacaklar. 320 civarında öğrenci alacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber