Beylikdüzü'nün sokakları kışa hazırlanıyor

Beylikdüzü'nün birçok mahalle ve sokağında bulunan hasarlı ve yıpranmış kaldırım taşları, yağışlı havalarda sorun yaşatmamaları için yenileniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Enver Adakan Caddesi üzerinde bulunan kaldırım ve bordürdeki hasarlı ve yıpranmış taşların yenilenme çalışmalarını yerinde inceledi. Sonbaharın yaklaşması ve yağışların başlaması ile birlikte Beylikdüzü sokaklarında hummalı bir çalışma yapılıyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle yerinde inceleyen Başkan Uzun, işlemlerin bir an önce tamamlanarak, halkın hizmetine sunulmasını istedi.

Yıpranmış ve hasarlı kaldırım ile bordür taşlarının özellikle sonbahar ve kış aylarında vatandaşlar için sorun yaşatabileceğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, önlem için harekete geçtiklerini belirtti. Yağışlı havalarda kaldırımlarda biriken suların sorun teşkil ettiğini ifade eden Başkan Uzun, ?Sadece sorunlu taşları değiştireceğiz, kaldırım taşlarının altında oluşan boşlukları yeniden dolduracağız. Su birikintilerini ve düzen kaybını önlemek için yaptığımız bu çalışmaları kısa bir süre içerisinde bitirerek sokaklarımızı sonbahar ve kış aylarına hızlı bir şekilde hazırlamış olacağız? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber