Huzurlu inşaat, Edirne'de 5.ci proje

Türkiye'nin bir çok yerinde projelerine devam Huzurlu inşaat İhlas evlerin Edirne'de 5.ci etabını tanıttı. Edirne'de bu güne kadar 200 kişiyi ev sahibi yapan Huzurlu inşaat beşinci etabın temelini atmaya hazırlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Huzurlu inşaat, beşinci etap projesini tanıtmak üzere şirket çalışanları ve basın mensupları ile bir araya geldi. Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, toplantıda yaptığı konuşmada bizden ev alanlar bizden fazla kazandı dedi. Bıyıklı, "Biz Huzurlu inşaat olarak Türkiye'nin bir çok yerinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Ben burada diğer projelerden değil, Edirne'de temelini atmaya hazırlandığımız 5.ci etabımızdan bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz ilk yatırımızı Edirne'de yaptık ve bu güne kadar 4 etap yaptık ve bu etaplardaki 200 e yakın dairelerimizi mal sahiplerine teslim ettik. Kaliteden asla taviz vermedik, hem biz kazandık, hem bizden daire alanlar kazandı. Bize gösterilen bu güven nedeniyle önümüzdeki günlerde 5.ci etabımızın temelini atacağız. Bu etabımızı 2+1 olarak yapmayı planlıyoruz. Depreme dayanıklı Radye Temel üzerine yapacağımız lüks daireler yatırımcısına kesinlikle kazandıracak.

Bu etabımızın %95 i yeşil alan olacak, ulaşımı kolay, okula yakın. Bu projenin üzerinde çok durduk, aylarca kafa yorduk. Çok kullanışlı bir proje oldu. Bu günü kadar verdiğimiz sözlerde durduk. Dairelerimizi verdiğimiz sözden daha önce teslim ettik. Tek blok bile yapsak bir site havası verdik asla kaliteden taviz vermedik. Bütün yapmış olduğumuz sitelerde ısı yalıtımını kaliteli olarak yapıyoruz. Bu gün yatırım yapma zamanı, bizden daire alanlar kesinlikle çok kazandı. Vatandaşlarımızın bu güveni olduğu sürece biz yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber