Yol kenarında fuhuş pazarlığı

Manisa- Akhisar karayolu üzerinde durdurdukları kamyon ve minibüs şoförleriyle fuhuş pazarlığı yaptıkları iddia edilen 30 yaşındaki İ.Ş.ile 25 yaşındaki S.G., ahlak bürosu ekipleri tarafından yakalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyetteki ifadelerinde ekmek parası kazanmak için fuhuş yaptıklarını söyleyen iki kadın, Manisa Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde zührevi hastalıklarla ilgili sağlık kontrolünden geçirildikten sonra serbest bırakıldı.

Manisa- Akhisar Karayolu üzerindeki Vergi Denetim ve Kontrol Noktası'nda bekleyen İ.Ş. ile S.G.'nin, durdurduğu kamyon ve minibüslerin sürücüleriyle fuhuş için pazarlık yaptığı ihbarını alan ahlak bürosu ekipleri harekete geçti. Bölgeye gelen ekipler, İzmir'e doğru seyreden ve içinde İ.Ş. ile S.G.'nin bulunduğu otomobili Kenan Evren Sanayi Sitesi önünde durdurdu. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen iki kadının, ifadelerinde ekmek parası kazanmak için fuhuş yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Kadınlar, emniyetteki ifadelerinin ardından Manisa Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde zührevi hastalıklarla ilgili sağlık kontrolünden geçirildikten sonra serbest bırakıldı. - Manisa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber