Freni boşalan TIR, 6 aracı biçti

Kartal'da freni boşalan bir TIR önündeki 6 araca çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Biri çocuk 2 kişinin hafif yaralandığı kazada facianın eşiğinden dönüldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza saat 12.00 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesi Spor Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kartal Köprüsü'nden Kartal istikametine giden 16 UD 6218 plakalı TIR'ın freni boşaldı. Kontrolden çıkan TIR, önündeki 6 araca çırptıktan yaklaşık bir kilometre sonra durabildi. TIR'ın çarptığı araçlarda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kazada bir otomobil ters dönünce, içinde bulunan Ümit S. (6) ile annesi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Ümit S. ve annesi, kaza mahallinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyük panik yaşayan araç sürücüleri, "Biz kırmızı ışıkta bekliyorduk. Arkadan gelen gürültüyle sarsıldık. Sonra daTIR'ın biri bize de çarparak devam etti. Freninin patladığını duyduk. Allah yardım etti. Faciaya neden olabilirdi." dedi.

Kaza mahallinde inceleme yapan polis TIR sürücüsünü sorgulamak üzere karakola götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber