Gaziantep'te trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'te bir kamyon, TIR'a arkadan çarpınca, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'dan Osmaniye istikametine giden Mehmet Cüneyt Hamarat (42), Gaziantep Doğu gişelerinden batı gişeleri istikametine doğru 6. kilometrede aynı istikamete seyreden 73 EB 346 plakalı çekicinin 73 EB 339 plakalı dorsesine arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle kamyon, malzeme yüklü TIR ile birlikte aynı şeritte yaklaşık 30 metre sürüklendi.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, kamyon sürücüsü Mehmet Cüneyt Hamarat'ın öldüğünü tespit etti. Araçta sıkışan Haşim Balaman ise ağır yaralı olarak Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından ölen sürücünün ve yanında bulunan şahsın telefonu hurda yığınına dönen kamyonda çalınca polis ekipleri tarafından bulundu. Peş peşe çalan telefonu açmak zorunda kalan polis memuru bu kez arayan kişilere ölüm haberini veremedi. Kaza ile ilgili bilgi veren polis memuru, sürücünün öldüğünü söyleyemedi. Polis, kamyonda bulunan şahısların Gaziantep'te kaza yaptığını ve hastaneye kaldırıldıklarını söylemek zorunda kaldı.

Yerdeki cenaze için cenaze aracı çağıran polis, yakınlarının Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne gelmeleri gerektiğini söyleyerek telefonu kapattı. Arayan herkese sadece yaralandıklarını söyleyen polis memuru, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne gelmelerini istedi.

Trafik polisleri, ikinci bir kazanın yaşanmaması için otoman üzerinde güvenlik önlemi aldı. Karayolları ekipleri de trafik ekiplerine yardım ederek kaza çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu sırada sürücü Mehmet Cüneyt Hamarat'ın cenazesi, cenaze aracıyla Gaziantep Adli Tıp morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber