AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, Trabzon'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Trabzon'un, büyükşehir statüsüne geçtiğinde değişen ve gelişen Türkiye şartlarına daha iyi uyum sağlayacağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarın Trabzon'da yapılacak 7 ili kapsayan 'Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'na katılmak için Trabzon'da gelen Hüseyin Tanrıverdi, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, heyeti kabulde yaptığı konuşmada. Trabzon'da yapılacak Yerel Yönetimler Bölge toplantısının çok faydalı olacağına inandığını belirterek, "Tanrıverdi ve Bayraktar'ın yerel yönetimlerdeki tecrübelerinden faydalanacağımız toplantının bölgemiz açısından çok önemli. Tanrıverdi, belediyecilikte tüm Türkiye'yi yakından tanıyor. Bu nedenle kendilerinin bilgi birikimlerinden yararlanacak olmamız çok önem arz ediyor. Bu toplantı Trabzon'umuza çok önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu bakından teşriflerinden dolayı Trabzon kenti adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Bir iki gün içinde de kendilerinden edindiğimiz tecrübeleri Trabzon'da da, tüm bölgemizde de en iyi biçimde uygulamaya gayret edeceğimizi ifade ediyorum." diye konuştu.

Trabzon Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydeden Tanrıverdi de Trabzon'un bu bölgenin gözbebeği olduğunu ifade etti. Özellikle AK Parti iktidarı döneminde Trabzon'un çok önemli hizmetler aldığını söyleyen Tanrıverdi, şöyle konuştu: "Bundan sonrası için daha da önemli hizmetlerle buluşacaktır. Çünkü Trabzon artık büyükşehir belediyesi olmaktadır. Büyüklüğüne yakışır unvanı da almaktadır. Büyükşehir belediyesi olunca şehrin en ücra köşesine hizmet götürecek alt ve üst yapı bütünlüğünü sağlanacak, imar bütünlüğünü sağlanacak ve vatandaşlara daha güzel hizmet verilecek. Değişen ve gelişen Türkiye şartlarına daha iyi uyum sağlanacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber