Bakan Bozdağ, 400 kiloluk Şahin Şerif'i hastanede ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gümilcine ziyareti sırasında tedavi sözü verdiği 400 kiloluk obezite hastası Şahin Şerif'i tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitimi ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastane yetkililerinden bilgi alan Bozdağ, Şerif ve ailesine moral verdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gümülcine ziyareti sırasında tedavi ettirme sözü verdiği ve önceki gün ambulansla Türkiye'ye getirilen 400 kiloluk obezite hastası Şahin Şerif'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bekir Bozdağ, hastane yetkilileri, Şahin Şerif'in oğlu Tufan ve eşi Nejla Şerif tarafından karşılandı. Şerif'i kaldığı odada ziyaret eden Bozdağ, Endokrinoloji ve Metobolizma Klinik Şefi Yüksel Altuntaş'tan bilgi aldı.

Sürpriz ziyaret karşısında duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Şerif, Bozdağ'a sarılarak ağladı. Şahin, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti. Şerif'den moralini yüksek tutmasını isteyen Bozdağ, doktorların gayretleriyle hastaneden yürüyerek çıkacağını söyledi.

Şerif'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Bozdağ, bayramda Batı Trakya temasları sırasında Gümilcine Başkonsolosu'ndan Şerif Şahin ile ilgili bilgi aldığını belirtti. Bozdağ, ?Sıkıntısı olduğunu ve orada tedavi imkanı bulamadığını, imkanlarının kıt olduğunu, büyük bir desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Gidip bakalım dedik, gördüğümüzde Şahin Abi bizi şimdiki gibi güler yüzüyle karşıladı. Durumuna baktık, orada tedavi imkanı olmadığını gördük. Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ ile görüştük. Kendileri gerekli kolaylıkları sağladılar. Oradan önce uçakla getirecektik ama kilodan dolayı helikopter de olmayınca ambulansla buraya getirdik.Şu anda burada tedavisi devam ediyor. Umarız bu tedavi süreci başarıyla neticelenir. Tek dileğinin yürüyerek evine dönmek olduğunu söylüyor. Umarız evine yürüyerek döner.? ifadelerini kullandı.

Bozdağ Şerif'in aynı hastalıktan şikayetçi olan oğlu Tufan Şerif'in de tedavi edileceğini sözlerin ekledi. Bir süre Şerif'le yalnız görüşen Bakan Bozdağ, daha sonra servisteki diğer hastaları da kısa süreliğine ziyaret ederek hastaneden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber