İnternetten tanıştığı kişiyle kaçan kızın ailesi endişeli

İstanbul Gaziosmanpaşa'da anneannesiyle yaşayan16 yaşındaki genç kız Ayşenur Oğuz'un Facebook'tan tanıştığı kişiyle evden kaçtığı iddia edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beş gündür kayıp olan Ayşenur Oğuz'un ailesi çok zor durumda kaldıklarını belirterek kızlarının kaçırılmış olabileceği tahmini üzerinde durdu. Kızı Ayşenur'dan ayrı yaşayan anne Filiz Çetin olayı duyar duymaz Düzce'den geldiğini söyledi. Çok şaşkın olduğunu belirten anne Çetin, kızının böyle bir davranışta bulunacak biri olmadığını ifade etti. Kızının çok küçük bir yaşta olduğunun altını çizen anne Çetin, kızlarının kandırılıp kaçırılmış olabileceği tahminin de bulunduğunu belirtti. Çok bitkin bir halde olan anne Çetin, kızından bir haber beklediklerini söyleyerek eğer kızının sevdiği birine kaçmışsa hemen haber vermesini istedi.

Ayşenur Oğuz'un dayısı Kamber Işık ise yeğeninin arkadaşlarına Facebook'tan Silivri'de biriyle tanıştığını söylediğini belirterek şunları ifade etti: ? Ayşenur Facebook'ta Silivri'den biriyle tanışmış. Arkadaşlarına' da Silivri'ye görüşmeye gideceğini söylemiş. En sonunda da Silivri'de bir internet kafeden arkadaşlarına Silivri'de olduğunu yazmış.? Arkadaşlarına Silivri'de olduğunu söyledikten sonra kendisinden bir haber alınamadığını söyleyen dayısı Kamber Işık, yeğeni Ayşenur'un akıbetinden endişe duyduklarını belirtip yetkililerden yardım istediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber