İhlas Koleji Hizmet İçi Seminerleri bitti

İhlas Eğitim Kurumları çatısı altında görev yapan öğretmenlere ve personele yönelik "Hizmet İçi Eğitim Seminerleri" sona erdi. Seminerin son gün konuğu Hayati İnanç oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplam 4 gün süren seminerde sunumların çoğu İhlas Koleji akademisyenleri tarafından yapıldı. Yaklaşık yarım saat süren sunumlarda öğretmenlerin dikkat etmesi gereken hususların yanı sıra İhlas Koleji faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Öğretmenler tarafından dikkatle takip edilen sunumlarda en çok dikkati, okul müdürlerinden Sebahattin Kazaz'ın yapmış olduğu ve yeni eğitim sistemini anlatan "4+4+4 Sistemi Nedir, Ne değildir? Nasıl Etkileneceğiz?" sunumu çekti. Kazaz tarafından eğitimcilere "4+4+4" sistemi hakkında merak edilen soruların cevapları verilirken sistem detaylı olarak incelendi.

Diğer önemli sunumlar arasında yine okul müdürlerinden Server Gürsoy'un "Sınıf İçi Öğretmen Davranışları" ve Yrd. Doç. Dr. Faruk Levent tarafından yapılan "Üstün Yetenekli Öğrencilerin Tespiti ve Eğitimi" konulu sunumları ilgiyle takip edildi.

Yoğun geçen seminerin son gününde ise Can Veren Pervaneler isimli programıyla divan edebiyatının en güzel örneklerini ekranlara taşıyan Hayati İnanç, "Şiir Penceresinden Hayata Bakış" sunumuyla öğretmenlerin karşısına çıktı.

Hitabet gücüyle dinleyenlerinin gönlünde taht kuran İnanç, sunumu boyunca hem ünlü şairlerin eserlerini seslendirdi hem de bu eserlerde yer alan mesajları dinleyicilerle paylaştı. Muallim Naci'den Fatih Sultan Mehmet'e kadar bir çok şairin beyitlerine hakim olan İnanç, ayrıca geçmişte yaşamış ünlü isimlerin hayatlarından ilginç anekdotlara da sunumunda yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber