Beytüşşebap'taki terör saldırısı

Tokat'ta bazı sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarınca, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen askerler için Yasin-i Şerif okutuldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erenler Mezarlığı'nda bir araya gelen sendika ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyelerince Yasin-i Şerif okutuldu, dua edildi.

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Çalışkan, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diledi.

Ortadoğu ve tüm İslam coğrafyasının gün geçtikçe daha da fazla kan gölüne döndüğünü dile getiren Çalışkan, "Dünyada hızla meydana gelen demokratikleşme ve değişim sürecinden ne hikmetse sadece İslam coğrafyası zarar görmekte, perdenin öte tarafında ise sadece emperyalist güçler bu işten fayda sağlamaktadır" diye konuştu.

Son günlerde meydana gelen terör olaylarından rahatsızlık duyduklarını vurgulayan, Çalışkan şunları kaydetti:

"Özellikle son dönemde millet nezdinde psikolojik olarak çaresizlik ve yenilgiyi kabullenme belirtileri görmek, işin ne derece tehlikeli bir hal aldığını gözler önüne sermektedir. Bu şehitlikte canlarını verip yatan onca Tokat'lı şehitlerimiz sayesinde hayatta olduğumuzu kimse göz ardı etmesin. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve canlarını ortaya koyarak mücadele veren tüm kolluk kuvvetlerine Cenab-ı Hak'tan kolaylıklar diliyoruz."

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Cemal Coşkun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber