Güvenlik kamerasını fark etmeyen hırsız kısa sürede yakalandı

Gaziantep'te bir işyerinin kasasından para ve cep telefonu çalan şahıs, güvenlik kamerasından tespit edilerek kısa sürede yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, Kıbrıs Mahallesi Özdemirbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına anbean yansıyan olayda işyerine gelen bir şahıs etrafı gözetledikten sonra kasaya doğru yöneliyor. Kasayı açan şüpheli şahıs içinde bulunan 750 TL'yi ve 1 adet cep telefonunu alarak işyerinden ayrılıyor. Güvenlik kamerasından habersiz olan şahsın rahat hareketleri ise dikkat çekti.

Şüpheli şahıs parayı ve telefonu alıp işyerinden ayrıldıktan sonra işyeri sahibi durumu fark edip güvenlik kamerasını kontrol ederek, olayı hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Gaziantep Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Görüntülere yansıyan şahsı hemen tanıyan polisler şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Kimliği tespit edilen şahıs kısa sürede gözaltına alınarak, emniyet müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber