Vali Yurdakul, Budaklı kaplıcalarında incelemelerde bulundu

Bitlis Valisi Veysel Yudakul, Güroymak ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Budaklı köyündeki kaplıcalarda incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 20:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Yurdakul, Güroymak ziyareti kapsamında ilk olarak Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz ve diğer kurum amirleri ile bir süre sohbet eden Vali Yurdakul, Kaymakam Yılmaz'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Kaymakamı Yılmaz'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler alan Vali Yurdakul daha sonra kurum ve daire amirleriyle tanıştı.

Güroymak ziyareti kapsamında geçtiğimiz günlerde yaşanan sel nedeniyle zarar gören Gölbaşı Beldesine geçerek selden dolayı hasar gören yerlerde incelemelerde bulunan Vali Yurdakul, Gölbaşı Belde Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra, belde kahvesinde halkla çay içerek sorunları dinledi. Beldedeki çocuklarla da birebir ilgilenen Vali Veysel Yurdakul, Beldedeki gençlerle bir süre sohbet etikten sonra ilçeye yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan kaplıcaları incelemek üzere Budaklı köyüne geçti.

Beraberinde Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz'la bir süre kaplıcalarda incelemelerde bulunan Yurdakul, kaplıcalarda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber