5 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (12.00)

AK Parti Genişletilmiş Grup Toplantısı, parti genel merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Başbakan Erdoğan, daha sonra kadın kolları, gençlik kolları, MKYK üyeleri ve il başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya gelecek. (11.00-16.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Okulu'nda düzenlenen CHP İl Kadın Kolları Başkanları Toplantısı'na katılacak. (11.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan Lojistik Merkezi'nden gerçekleştirilecek ?İlk İhracat Trenini Uğurlama Töreni'ne katılacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Botswana Dışişleri Bakanı Phandu Skelemani ile görüşecek. (10.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin en büyük helikopter pisti Kaan Air Heliport'un açılışına katılacak. (18.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümüşhane'de İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı'na katılacak. Çelik; Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, valilik ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (16.30-18.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Topkapı Sarayı'ndaki tekstil eserlerinin teşhir ve tanzimi ile ilgili protokol imza törenine katılacak. (11.00)

Züccaciye, dekoratif ürünler ve ev eşyaları sektörünün bir araya geleceği Zuchex Fuarı, törenle kapılarını ziyaretçilerine açacak. (13.00)

2. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin tanıtım gezisi düzenlenecek (Saat 09.00)

Belçika'nın başkenti Brüksel'de ölenleri son yolculuklarına yalnız göndermemek için 'gönüllü cemaat' formülü devreye sokuldu. Kimsesi bulunmayan ya da ulaşılamayan ölüler için cenaze törenlerine mahalle sakinlerinden gönüllü yazılanlar davet ediliyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, AEL Limassol - Fenerbahçe maçı ve KKTC'ye spor ambargosu hakkında Cihan Haber Ajansı'na açıklamada bulundu.

EuroBasket 2013 Elemeleri F Grubu'ndaki altıncı maçında Türkiye, Kayseri'de İtalya ile karşı karşıya gelecek. (20.00)

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına, 3 günlük iznin ardından antrenmanla başlayacak. (18.00)

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında konuk edeceği Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına, 3 günlük iznin ardından yapacağı antrenmanla başlayacak. (18.00)

Bursaspor'un yeni transferleri Tuncay Şanlı'nın imza töreni ve Fernando Belluschi'nin tanıtım toplantısı Özlüce Tesisleri'nde yapılacak. (Saat 11.00)

27. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, İstanbul'da, eleme turu maçları ve açılış töreniyle başlayacak. (14.00)

A Milli Futbol Takımı'nın 7 Eylül'de oynayacağı Hollanda maçı hazırlıkları takip edilecek.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu ile ilgili gelişmeler takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber