Karaman basını Vali Koca'yı ziyaret etti

Karaman Valisi Murat Koca, ildeki turizm potansiyelinin değerlendirilmesi noktasında hem ulusal medyaya hem internet medyasına önemli görevler düştüğünü belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman'da görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri Karaman Valisi Murat Koca'yı ziyaret etti. Vali Koca, basın mensuplarının ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, Karaman'ın en iyi şekilde tanıtımında medyanın önemli olduğunu dile getirdi.

Vali Koca, basın mensupları ile sohbetinde; Ermenek'te düzenlenen 18. Uluslararası Taşeli, Kültür, Sanat ve Sıla Festivali ile Ermenek HES Barajı'nda başlayan Su ve Doğa Sporları ile ilgili organizasyona dikkatleri çekerek, ildeki turizm potansiyelinin değerlendirilmesi noktasında hem ulusal medyaya hem de internet medyasına önemli görevler düştüğünü söyledi.

Valilik Basın Bürosu'nda çalışan ekibin, basın mensuplarına, çalışanlarına daha sağlıklı yardımcı olabilmeyi istediklerini ifade eden Vali Koca, ?Karaman'da görev yapacağımız süreçte devlet-millet işbirliği ve basının desteği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Tüm gayretlerimiz ve çalışmalarımız bu yönde olacak.? dedi.

Karaman'da yayın yapan internet medyası adına duygularını ifade eden Karamaninsesi.com web sitesi sahibi Hüseyin Ülger de ilin problemlerini masaya yatırma, çözüm yollarını hayata geçirme anlamında üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti. Ülger, Karaman merkezli web sitelerinin bir çok ile göre daha aktif çalıştıklarını, bu çalışkanlığı, verimliliği il adına kullanacaklarının sözünü verdi.

Karaman'da görev yapan ulusal medya mensupları adına söz alan Zaman Gazetesi Karaman İl Temsilcisi İlyas Ürkek de Karaman'ın her anlamda önemli potansiyeli olduğunu belirterek, tarihi ve kültürel zenginliklerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ürkek, "Turizmin canlanmasında sağlıklı bir çalışma yapılırsa ulusal basın ve internet medyası önemli katkıda bulunabilir. Bu noktada yapılması gereken tek şey planlı bir şekilde hareket etmek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber