PMYO Müdürü Şahin'den veda ziyareti

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu(PMYO) Müdürü Hasan Şahin, Ankara Polis Başmüfettişliğine atanmasından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde yaklaşık 13 yıldan bu yana görev yapan Şahin, 3 yıldan bu yana da polis okulu müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Şahin'i makamında kabul eden Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. Afyonkarahisar'da sayısız başarılı hizmetlere imza atan Şahin'in Afyonkarahisar'dan ayrılacak olmasına üzüldüğünü belirten Balkanlıoğlu, Ankara ilinde ?polis başmüfettişliği' gibi önemli bir göreve yükselmesinden dolayı da mutlu olduklarını söyledi. ?Kapımız ve gönlümüz sizin gibi başarılı, çalışkan insanlara daima açık? diyen Balkanlıoğlu, Şahin'e yeni görevinde de başarılar diledi.

Şahin, Afyonkarahisar'ı kendi memleketi gibi gördüğünü belirterek, çok sevdiği bir ilden, arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsü içinde olduğunu, Afyonkarahisar'ı sıklıkla ziyaret edip, arkadaşlarıyla bir arada olacağını söyledi. Vali İrfan Balkanlıoğlu gibi bir devlet adamıyla görev yapmaktan çok mutlu ve onurlu olduğunu da dile getiren Şahin, Vali Balkanlıoğlu'na, Afyonkarahisar'daki görevi sırasında kendisine ve teşkilatına verdiği önem, güven ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber