Vali Cerrah, inşaatı süren ilköğretim okulunda inceleme yaptı

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Net Haddecilik tarafından yaptırılan 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cerrah, çevre düzenleme çalışmaları devam eden okulun yeni eğitim yılına yetiştirileceğini ve eğitim dönemi açılış programının da bu okulda yapılacağını söyledi.

Eğitim yatırımlarında hayırseverlerin katkısının önemini vurgulayan Vali Cerrah, ?Son 3 yılda başlatılan eğitim seferberliği sayesinde Osmaniye çok sayıda okul kazandı ve okul sayısının artmasıyla dersliklerdeki öğrenci sayısı da azaldığı için eğitim kalitemiz arttı. Osmaniye Valiliği olarak amacımız öğrencilerimizin en modern okullarda en iyi eğitimi alması. Bu hedef doğrultusunda bize destek olan tüm hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.? dedi.

Hayırseverlere okul yaptırma çağrısında bulunan Cerrah, ?Başta Osmaniyeli hayırseverler olmak üzere, tüm hayırseverleri hem geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için hem de hayırseverlerimizin kendilerinden sonra hayırla yâd edilecekleri bir eser bırakmaları için okul yaptırmaya davet ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber