Havalar nasıl olacak? - Haritalı/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sıcak geçen yaz günlerinin ardından eylül ayı ile birlikte İstanbul'da sıcaklık hissedilir derecede düştü. Bununla birlikte yarın İstanbul'da sağanak yağış bekliyor.

Hava sıcaklığının gün içinde değişmesi, İstanbul'da yaşayanları, her sabah ''Ne giyeceğim?'' telaşına düşürüyor. Sabah serinliğinde giyilen hırka ya da ceket öğle saatlerinde bir ''ağırlık'' olurken, akşamları ise yetersiz kalıyor. İstanbul'da özellikle akşam saatlerinde kendini iyice hissettiren serin hava, aylardır kullanılmayan hafif kışlıkları dolaplarından çıkarttı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul'da birkaç gündür parçalı bulutlu ve akşamları serin seyreden havanın, bugün en yüksek 29, en düşük 20 derece olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının düşerek, yarın yerini sağanak yağışa bırakacağı tahmin edilirken, sıcaklık en yüksek 28, en düşük 20 derece olacak.

Yağmurlu geçmesi beklenen cuma gününün ardından, havanın parçalı bulutlu ve cumartesi günü sıcaklığın en yüksek 28, en düşük 19 derece; pazar günü en yüksek 27, en düşük 19 derece olması öngörülüyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, Tekirdağ çevreleri ile zamanla doğusu çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren Düzce çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber