Milletvekili olmasam seni şurda döverdim

Haber Giriş : 01 Eylül 2005 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta milletvekillerini eleştiren İşadamı Ali Rıza Kısakürek'e tepki gösteren AKP Milletvekili Ali Sezal ?Milletvekili olmasaydım seni şurda döverdim' dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası'nda üyelerle yapacağı toplantı öncesi İSERO firmasının sahibi Ali Rıza Kısakürek, koridorda milletvekillerini eleştirmeye başladı. Kısakürek, ?Milletvekilleri bana hiç yardımcı olmuyor. Tarım İl Müdürlüğü'nden istediğim bir arsayı Kral Tekstil'e vereceklermiş. İşlerimizi hiç halletmiyorlar' dedi.

Bu sözlere sinirlenen milletvekili Sezal, ?Bana bak ulan, ben milletvekili olmasaydım şu an seni burada döverdim' diyerek tepki gösterdi. Öfkelenen işadamı ise, ?Ben erkek olarak soyunacağım Reisicumhur ve Başbakan beni dinleyecek. Bunu da yapmazsam terbiyesiz adamım. Tabii konuşmak suç. Böyle basın olursa, böyle Kahramanmaraşlılar olursa konuş konuş toplantı yap her şey orda kalır. Koskoca milletvekili, ben çocuk muyum ki beni dövecek' karşılığını verdi. Olay sonrası gazetecilere konuşan işadamı Kısakürek, ?Güya milletvekili olacak, yaptığına bak. Hakkını arayan herkese böyle mi yapacaklar?' diye yakındı.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber