Kozan'da asfaltlama ve kanalizasyon çalışması sürüyor

Adana'nın Kozan ilçesinde içme suyu, yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının şehrin farklı bölgelerinde tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan Müftü Mustafa Sokak'ta kanalizasyon çalışmasını sürdüren Kozan Belediyesi ekipleri, Ayı Hasanlı yolu, Özarı ve Akar sokaklarda da asfaltlama çalışmalarına da devam ediyor.

Asfaltlanma çalışmasını yapan belediye ekiplerini evlerini evinde ağırlayıp çay ikramında bulunan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Arı, belediye ekiplerine gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Arı, ?Mahallemiz ve ilçemiz için belediyenin bu kadar önemli ve yararlı işler yapması bizleri sevindiriyor. Mahallemizin yeni yerleşim bölgesi olan bölgelerde inşaatlar yapılırken, bununla birlikte su, kanalizasyon ve yol ihtiyaçları oluşmakta. İnşaatlar tamamlanmadan hizmeti mahallemize getiren başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.? dedi.

Kozan Belediyesi Şantiye Şefi Ersay Üstün, ?Belediye Başkanımız Kazım Özgan'ın talimatları doğrultusunda yaklaşık bir aydır Tavşantepe Mahallesi'nde içme suyu şebekesi, kanalizasyon ve asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Müftü Mustafa Sokak'ta kanalizasyon çalışmamız tamamlanırken yine bu bölgede bulunan sokaklarımızda kanalizasyon çalışmalarımız ve içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarımız devam etmektedir. Akabinde Müftü Mustafa, Özarı ve Akar sokaklarımızda yine asfaltlama çalışmamız da devam etmektedir. Çalışmalarımız bunlarla sınırlı kalmayıp Başkanımızın talimatları doğrultusunda tüm mahallelerimizde devam etmektedir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber