Kuşadası'nda okullarda temizlik

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanındaki okullarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuşadası'ndaki okul temizliği çalışması kapsamında yaz tatilinde otopark olarak kullanılan okul bahçeleri belediye ekipleri tarafından temizleniyor. Kuşadası Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park ve Bahçe Amirliği ekiplerinin ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalarda, okulların özellikle yaz tatilinde birçoğu otopark olarak kullanılan okul bahçelerinde yabani otların biçildiği, ağaçların budandığı, ayrıca bahçelerin temizlenerek yıkandığı bildirildi.

Okullara verdikleri destekle ilgili açıklama yapan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, öğretim yılı öncesi okulların bakım ve temizliğini yaptıklarını söyledi. Çocukların sağlıklı koşullarda eğitim alması için tüm olanaklarını seferber ettiklerini belirten Başkan Altungün, "Okullarımızın temizlik, bakım ve küçük onarım işleri belediyemiz tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. Belediye olarak eğitime tam destek veriyoruz" dedi.

Öğrencilerden, çevre temizliğini yaptıkları okullarını temiz tutmalarını isteyen Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası'ndaki eğitim kurumlarının şartlarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmalarını sürdürdüklerini de kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber